Villkor

Här kan du läsa om de allmänna villkor som gäller för Svenska Tecknares utbildningar. Samma villkor gäller både för kortare kurser och mer omfattande program.

Svenska Tecknares utbildningar är öppna för alla. Som medlem får du 50 procent rabatt på kursavgiften. Alla priser är exklusive moms.

Anmälan och bokningsbekräftelse
Anmälning sker via webben. När vi mottagit din anmälan får du ett mejl med bekräftelse på att vi mottagit din anmälan. Anmälan betraktas som bindande när vi mottagit den.

En bokningsbekräftelse skickas ut per mejl när vi beslutat att genomföra utbildningen (minst 75 procent av platserna behöver vara bokade). I bekräftelsen får du mer detaljer om den aktuella utbildningen, med exakta tider, plats och andra praktiska detaljer. Faktura på avgiften skickas separat.

Vi rekommenderar att du bokar eventuell resa först när du fått den formella bokningsbekräftelsen. Du står annars själv för eventuella kostnader som du bundit dig för.

Sista anmälningsdag hittar du i respektive kursbeskrivning. Hör gärna av dig även efter sista anmälningsdagen om du är intresserad av en kurs – vi kan ha fått återbud och ha platser kvar.

Observera att vi reserverar oss för eventuella ändringar av datum respektive innehåll i program och kurser.

Om du behöver avboka

  • Avbokning senast fyra veckor före kursstart – full återbetalning.
  • Avbokning senare än fyra veckor före kursstart – ingen återbetalning.

Du har alltid möjlighet att överlåta din plats till en kollega/annan utövare.

Om du behöver resa och övernattning
Den som behöver resa för att delta på en kurs bokar själv resa och övernattning. Vi rekommenderar att du väljer ombokningsbar biljett.