Kursdeltagare på Svenska Tecknares kansli. Foto: Jenny Gustafsson.

Sista chansen! – anmäl dig till höstens kurser

Dags för kompetensutveckling? Den 9 oktober är sista ansökningsdagen för Svenska Tecknares kurser. Under hösten finns det möjlighet att lära dig mer om bland annat PR eller Riso-tryck. Välkommen med din anmälan!

Mer om kurserna

Svenska Tecknares kursverksamhet är speciellt framtaget för yrkesverksamma visuella kreatörer för att ge verktyg för ett hållbart arbetsliv och livslångt lärande. Kurserna ges till självkostnadspris och avgifterna kan därför hållas låga. Medlemmar har dessutom 50 % rabatt.

Svenska Tecknares kursutbud rymmer både kortare kurser och längre program, praktiska såväl som mer teoretiska. De mer praktiska kurserna går under namnet Labbet och de mer teoretiska ryms in i Yrkeslivet. Det ska finnas något för alla, oavsett var du befinner dig i karriären, om du är anställd eller egenföretagare, illustratör eller grafisk formgivare.

Kursutbud hösten 2023

Kurser i Malmö
I en Labbet kurs i riso-tryck och färg lär deltagare sig att trycka med riso. Kursen hålls i Beast Studios lokaler.

Kurser i Stockholm
I Labbet kurs i 3D får deltagare lära sig grunderna för att bygga och skapa i 3D. Yrkeslivet kurs: Utveckla din verksamhet, illustratör är en kurs för dig som arbetar som illustratör och letar efter sätt att expandera din yrkesroll och utvecklas i ditt arbete. Vi erbjuder även kursen Yrkeslivet: PR för kreatörer för den som vill lära sig om hur man arbetar proaktivt för att nå ut mer medialt. Alla kurser hålls på Svenska Tecknares kansli på Kungsholmen.

OBS! Yrkeslivet: PR för kreatörer är inställd pga för få anmälda. 

Kurs på Svenska Tecknares kansli. Foto: Jenny Gustafsson.

Välkommen med din anmälan! Sista dagen att söka är den 9 oktober. Anmäl dig genom att gå vidare i länken på de olika kurserna. Frågor? Mejla: info@svenskatecknare.se

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.