Elisabet Björkbom är kursledare. Foto: Jenny Gustafsson.

Yrkeslivet kurs: Utveckla din verksamhet, illustratör

Den här kursen är för dig som arbetar som illustratör och letar efter sätt att expandera din yrkesroll och ditt arbete. Kan du öka lönsamheten och synligheten genom att hitta nya användningsområden eller bygga ett varumärke kring din stil? Är du nyfiken på att skapa egna produkter? I den här coaching-baserade kursen får du hjälp att hitta nya vägar framåt för ditt uttryck.

”När du lämnar kursen kommer du ha med dig en handlingsplan för framtiden.”

Så beskriver Elisabeth Björkbom, som är kursledare, kursen Yrkeslivet: Expandera, illustratör. Med en bakgrund i branschen som egenföretagare inom design har Elisabeth Björkbom lång erfarenhet av yrkeslivet som visuell kreatör. På senare år arbetar hon som coach med egen verksamhet och har bland annat coachat studenter vid designutbildningar. Elisabeth Björkbom hoppas att den som går kursen ska få en nytändning och genom coaching plocka fram det som driver dig i ditt arbete och omsätta det till handling.

Praktiskt om kursen:

För vem?
För dig som vill hitta nya användningsområden för dina illustrationsstil.

Pris (exklusive moms)
Icke medlem: 5 544 kronor.
Medlem rabatt 50%: 2 770 kronor.

Datum
12 h
15-17 november:
Onsdag 15 november (eftermiddag): Klockan 13-17.
Torsdag 16 november (heldag): Klockan 9-16.
Fredag 17 november (förmiddag): Klockan 9-12.

Anmälan
Anmälan öppnar 5 juni och stänger 9 oktober.

Språk
Svenska.

Lärare
Elisabeth Björkbom.

Var?
Svenska Tecknares kansli på Hantverkargatan 45K på Kungsholmen i Stockholm.

Du behöver
Skissbok, papper, pennor.

Deltagare
12 personer.
Programmet ställs in vid färre än 8 anmälda.

Språk
Svenska.

Presentation av kursledare
Elisabeth Björkbom är en ICF certifierad ACC coach som driver eget coaching-företag för kreatörer. Innan dess har hon arbetat i 30 år inom creative direction, strategi, design och kommunikation med egen verksamhet. Hon har varit föreläsare, lärare och coach på designutbildningar som Konstfack, Beckmans och LTH Arkitektur. Hon var även med i starten av tävlingen “Kolla!”.


”Min passion är att få människor att växa genom den kreativa processen. De flesta av oss har massor med kreativitet inom oss. Kreativitet handlar om så mycket mer än att kunna rita och måla. Kreativitet är att ha ett öppet sinne, att kunna se bortom det omedelbara och våga prova nya saker. Med hjälp av coaching plockar vi fram dina styrkor, dina drömmar, dina värderingar mm. och omvandlar det till handling.”

Här kan du ta del av de fullständiga villkoren för kurserna.

Kurs i Svenska Tecknares lokaler med kursledare Elisabeth Björkbom. Foto: Jenny Gustafsson.

Kursanmälan Yrkeslivet: Expandera, illustratör

Logga in

Om du inte har något konto kan du skapa ett här.

Skriv in koden du fått skickad till dig för att logga in.

← Avbryt

Kolla din inkorg!

Vi har skickat ett e-postmeddelande till dig med vidare instruktioner hur du återställer ditt lösenord.